אוכל

סלט טאבולה אביבי

מצרכים
1 כוס בורגול בינוני
1 צרור פטרוזיליה טריה
2 צרורות נענע טריה
חצי צרור בצל ירוק
3 גבעולי סלרי
שן שום
מיץ מ- 2 לימונים
1 בצל סגול
2 עגבניות
חצי כוס גרעיני דלעת
כפית מלח, קורט פלפל
שמן זית

הכנה
משרים את הבורגול במים חמים עד לריכוך, מסננים
מפרידים את עלי הנענע מהגבעול
את גבעולי הפטרוזיליה, הסלרי והבצל הירוק חותכים  גס
במעבד מזוןן/ סלייסר או ידנית – קוצצים את כל הירוקים דק, אבל לא לרסק.
את הבצל, הסלרי והעגבניות נקצוץ דק לקוביות.
נערבב הכול יחד עם מיץ לימון סחוט, שום כתוש ,מלח ופלפל
נטעם ונזלף מלמעלה שמן זית איכותי.
זה הזמן להוסיף מלח/ פלפל/ לימון
מומלץ לחכות לפחות חצי שעה לפני ההגשה, לספיגת טעמים מיטבית
בזמן ההגשה יש לפזר מעל הסלט גרעיני דלעת

המתכון באדיבות: משחקת בסירים – בישול ביתי בריא צמחוני וטבעוני 

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים