מה? מה? תפוח אדמה – מיסטר פוטטו בחדרה
מיסטר פוטטו הינו דוכן אוכל בתוך מכולה שמציע תפוח אדמה מזן דזירה ובטטה בטעם המזכיר תפוח אדמה שיצא מהמדורה (נאפה בתנור ב-300 מעלות) עם מגוון תוספות ורטבים: רוטב שמנת פטריות חם, שמנת חמוצה עם שמיר, טונה, בצל ירוק, בצל סגול, פטריות , זיתים, תירס, מלפפון חמוץ, כרוב סגול, רוטב שום, אלף האיים, שעועית לבנה ברוטב עגבניות ועוד.
מחיר: 30 ₪ כולל תוספות
שעות פעילות:
א-ה: החל מ-10:00 ועד אחרון הלקוח
ו': 10:00-15:00
ש': שעה מצאת השבת ועד אחרון הלקוח
מול החוף וילג', שכטמן 10 חדרה (בכניסה למתחם קומת החוף)