אוכל תרבות ופנאי

הביס המושלם במתחם הידית בפרדס חנה כרכור

מתחם הידית בפרדס חנה כרכור מתחדש בשלושה פוד טראקים חדשים וייחודיים לכל אחד מהם קונספט שונה
ויחד הם מציעים חוויה מגוונת ומפתיעה המשלבת בין הקולינריה הגלילית לסצנת האוכל המקומית והאווירה הפרדסחנאית.

היזמים עומרי מרק ואבי קאיש שילבו כוחות בהקמת המתחם החדש. עומרי תושב בית הילל, דור שלישי למשפחת חקלאים, הקים עם תום רעייתו את קמפינג השמורה על החצבני. כשהחלה המלחמה המשפחה פונתה לאזור המרכז. עומרי אסף את כל הידע שלו על עולם האוכל והתיירות וחבר לאבי קאיש, יזם תושב האזור ( טבע-לו, הבית בכרכור) ויחד הקימו שלוש עגלות קונספט היוצרות נקודת מפגש מרתקת בין הטוב של הגליל והצפון (יקב פלטר, יקב הרי גליל, דג על הדן ) עם סצנת האוכל המקומית שהפכה לשם דבר בארץ.

המיזם החדש מספק חוויה של אוכל איכותי, באווירה נעימה המתמזגת עם הפסטורליות והקסם של פרדס חנה כרכור. ניתן מענה רחב לטבעוניים, צמחוניים וללא גלוטן.

אבי קאיש: "המפגש עם עומרי הביא אותנו לחפש את נקודת החיבור בין הגליל והצפון לבין פרדס חנה שבמרכז. נקודת מפגש קולינרית ואנושית. כך, יצרנו מיני מתחם עם 3 עגלות קונספט המשתלבות ומשלימות זו את זו ואנחנו מקווים להפתיע את הקהל בטעמים מקוריים הנוצרים במפגש המרתק הזה".

 

ביס – סנדוויץ' בר

כריכי פרמיום וסלטים טריים ומוקפדים בדגש על חומרי גלם בטריות ואיכות ללא פשרות, לארוחה במקום או לקחת לדרך. מנות לדוגמא:

  • כריך דג על הדן- פילה פורל מהדן צרוב על הפלנצ'ה, לחם אמריקאי, סלט עשבי תיבול מרעננים, איולי חלפיניו ופרוסות עגבנייה- 55 ₪.
  • כריך אסאדו מפורק עם חרדל דבש, מיונז, קונפי שום וצ'ימצ'ורי- 55   ₪.
  • כריך טבעוני- פטריות יער מוקפצות על הפלנצ'ה, לחם דגנים, טחינה, חסה מסולסלת ופרוסות עגבנייה- 55 ₪.
  • סלט אסאדו- אסאדו מפורק על סלט ירוק גדול מרענן- 60 ₪.

שעות פתיחה: ג'-ה' 11:00-22:00 , ו' 10:00-16:00

 

קולאז' – בר יין וטאפאס גלילי

בר יין וטאפאס גלילי המציע חווית בילוי לערב או שישי צהרים במסגרתה ניתן להתענג על כוס יין משובח ומבחר טאפסים קלילים על בסיס גבינה ודגים.

מנות לדוגמא:

  • יין יקב פלטר מהגולן אדום / רוזה/ לבן- 40/160 ₪.
  • יין יקב הרי גליל אדום/ רוזה/ לבן- 35/120 ₪.
  • בירה בירליך קיבוץ מנרה גודל 1/3- 25 ₪.
  • מאפה גבינות גיאורגי עבודת יד-35  ₪ .
  • פלחי פורל בעלי גפן- פלחי פורל מהדן ועשבי תיבול מרעננים עטופים בעלי גפן על מצע יוגורט עם עגבניות שרי ונגיעת שמן זית זעתר-55 ₪.
  • כדורי גבינה צ'רקסית- מטוגנים עטופים בבצק ושומשום, מוגשים על מצע יוגורט ונגיעות פסטו- 32 ₪ .

שעות פתיחה: ה' 18:00-22:00 , ו'  10:00-16:00

 

הכפית – עגלת קינוחים

מגוון קינוחים שבמרכזם גלידה ביתית מושלמת שמנת או טבעונית.

  • גלידה שמנת/ טבעונית +תוספות משמחות כמו פררו רושה, נוטלה, בייגלה מלוח וטופי קרמל – 15/25 ₪ בהתאם לגודל.
  • כנאפה גלילית חמה עם גלידה- 40 ₪.
  • קינוח "הגליל העליון"- קוקילידה מעוגיות שוקולד צ'יפס עשירות וגבינת מסקרפונה עם גלידה מעל – 45 ₪

שעות פתיחה: ג'-ה' 11:00-22:00 , ו' 10:00-16:00

בכל שישי מכירת ספיישל הביתה לסופ"ש של מיטב בשלניות הצפון. עלי גפן, בצל וכרוב ממולאים, קובה סלק בשרי/צמחוני ועוד.

ביס. הכפית. קולאז'

מתחם הידית, חרושת 1 פרדס חנה כרכור

 

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

תרבות ופנאי

פארק תעשייה קיסריה – עסקים ואומנות

מבנה החממה הטכנולוגיה בחברת נילסן יארח את "לילות ושמשות" - תערוכת צילום של האמנית חנה סהר
אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה