המדריך המקיף לדג המולי בחירת אוכל לדגי זהב 🎭 מסכות של פורים – ומסכות של כל השנה הכירו את זעמן המטבעות הכירו את הגזע: טרייר רוסי שחור הכירו את הגזע: פוקסהאונד אנגלי המדריך המקיף לדג המולי בחירת אוכל לדגי זהב 🎭 מסכות של פורים – ומסכות של כל השנה הכירו את זעמן המטבעות הכירו את הגזע: טרייר רוסי שחור הכירו את הגזע: פוקסהאונד אנגלי
סנן לפי עיר:
ראש העיר צביקה גנדלמן מתחסן. צילום: דוברות עיריית חדרה ראש העיר צביקה גנדלמן מתחסן. צילום: דוברות עיריית חדרה
בריאות וספורט מערכת השרון הצפוני 23.12.2020 1 דקות קריאה 2,521 צפו בכתבה

הראשון להתחסן – צביקה גנדלמן התחסן נגד נגיף הקורונה

כדי להוות דוגמה אישית לתושבים, הפשיל ראש העיר את שרוולו והיה החדרתי הראשון שהתחסן נגד נגיף הקורונה

ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן הוא החדרתי הראשון שהתחסן נגד נגיף הקורונה. גנדלמן התחסן יחד עם ראשי רשויות נוספים במחוז שרון שומרון, וזאת כחלק ממתן דוגמה אישית וקריאה לתושבים להגיע להתחסן.

ראש העיר התחסן באחד מסניפי קופת חולים כללית אשר החלה במבצע חיסוני הקורונה, הניתנים בתיאום עם משרד הבריאות על-פי תעדוף של קבוצות סיכון. בין הראשונים להתחסן בישראל הם בני 60 ומעלה, ובקבוצה זו נכלל כאמור גם גנדלמן, בן ה-64, שנענה לקריאה והגיע למרפאת החיסונים.

לאחר קבלת החיסון אמר גנדלמן: "מתן החיסון עובר מהר ובקלות. מדובר בחיסון מציל חיים, הן שלכם והן של סביבתכם הקרובה ויקיריכם, ואני קורא לכם: לכו להתחסן".

זוהי מנת החיסון הראשונה שקיבל ראש העיר. על מנת לזכות בהגנה המיטבית מפני הקורונה יש לקבל שתי מנות חיסון, ובעוד 21 יום יקבל גנדלמן את מנת החיסון השנייה.

גנדלמן הביע תקווה שרבים ייענו לקריאה, ובתוך זמן קצר יחוסנו כמה שיותר תושבים כך שניתן יהיה לחזור סוף סוף לשגרה.

יש לכם אירוע תרבות? הרצאה? פעילות עם ערך לציבור? שלחו לנו לוואטסאפ ונפרסם באתר!
055-9258529