אוכל

ופל בלגי

מתכון קליל, מהיר וטעים של רויטל אדמוני כוכבת בית ספר לשפים מתחילים.

זמן הכנה:  15 ד'

כלים: קערה, כף גדולה, מכשיר להכנת וופל וכוס מדידה

unnamed5-300x199 ופל בלגי
צילום: אייל קרן
חומרים ל-4 יח':

1 תמר מג'הול 1 כוס חלב קוקוס 2  כפות שיבולת שועל קורט מלח 2 כפות סוכר שטוחות 2  כפות שמן קוקוס (+מעט שמן לשימון הכלי (1 כף מיץ לימון טרי 1/2 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח כוסמין מלא 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה

הוראות הכנה:

  1. טוחנים בבלנדר את כל המצרכים למעט הקמח ואבקת האפייה, עד קבלת נוזל חלק.
  2. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה (הניפוי תורם לאווריריות), יוצקים פנימה את הנוזל הטחון וטורפים מעט עם מטרפה.
  3. מחממים את מכשיר הוופל, מכינים כוס עם מעט שמן ומברשת. כשהמכשיר חם מברישים את החריצים במעט שמן ויוצקים מהבלילה. מטים את המכשיר קדימה אחורה שמאלה וימינה על מנת שהבלילה תתפשט באופן שווה בין החריצים. כשהנורה נדלקת הוופל מוכן.
  4. פותחים את המכשיר ומוציאים את הוופל. מחממים כדקה את המכשיר, משמנים עם מברשת ומכינים את כל הבלילה.
  5. מגישים עם סלט פירות טרי.

בתיאבון

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים