אורז עם חזה עוף בקארי

אורז עם חזה עוף בקארי עדין
מתכון פשוט וטעים המשלב חזה עוף עם תבלינים עדינים ואורז רך.
רכיבים:
– 2 כוסות אורז
– 400 גרם חזה עוף
– 1 בצל קצוץ
– 2 שיני שום קצוצות
– 2 כפות קארי
– 1 כפית מלח
– 1/2 כפית כורכום
– 3 כוסות מים
– 2 כפות שמן זית
– פטרוזיליה קצוצה (לקישוט)
הוראות הכנה:
1. חממים את שמן הזית בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דקות עד שהבצל מתרכך.
2. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ ומטגנים עד שהעוף מקבל צבע זהוב.
3. מפזרים את הקארי, המלח והכורכום, ומערבבים היטב למשך דקה נוספת.
4. מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהאורז מצופה היטב בתבלינים.
5. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על חום נמוך לעשרים דקות, עד שהאורז סופג את הנוזלים.
6. מסירים מהכיריים, ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
בתיאבון!