אוכל

דג ברוטב רימונים

באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

4 מנות מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן

מצרכים:

  • 4 פרוסות פילה דניס (800 גרם)
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 4 כפיות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • צרור גבעולי טימין
  • צרור כוסברה/פטרוזיליה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה רכז רימונים, שמן זית ומיץ לימון. 
  3. מניחים את פרוסות הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה ושופכים עליהם את המרינדה.
  4. מפזרים מעל הדגים את פרוסות השום, הטימין והכוסברה/פטרוזיליה.
  5. אופים למשך כ־15 דקות. כדאי להרטיב את פרוסות הדג עם הרוטב פעם או פעמיים במהלך האפייה. יש להימנע מאפיית יתר, שתייבש את הדג.

מערכת השרון הצפוני

About Author

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים