אוכל

קרטיב סורבה מפירות קפואים

קרטיבים טעימים תוצרת בית מחומרים טבעיים

מתכון פשוט, קליל וטעים של רויטל אדמוני, כוכבת בית ספר לשפים מתחילים

זמן הכנה: 10 דקות להכנה עצמה ועוד כ-3 שעות להקפאה

כלים: בלנדר וכלי להכנת קרטיבים

unnamed110-300x199 קרטיב סורבה מפירות קפואים

מצרכים ל-4 מנות:

100 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי, פרווה

3/4 כוס חלב שקדים

1/2 כוס קשיו לא קלוי

1/2 1 כפות שמן קוקוס

2-3 כפות סוכר קנים אורגני

5 פולי קקאו שלמים, לא קלויים (לא חובה)

3 כוסות קרח

200 גר' פירות קפואים: תותים, בננות. מנגו וכדו'

הוראות הכנה:

  1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד הקרח והשוקולד צ'יפס בבלנדר חזק מאוד, עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
  2. מוסיפים את הקרח וטוחנים תוך כדי דחיסה עד שמתקבלת גלידה רכה.
  3. מערבבים פנימה בעזרת כף את השוקולד צ'יפס והפירות
  4. מכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות

מערכת השרון הצפוני

About Author

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים