קרטיב סורבה מפירות קפואים
קרטיבים טעימים תוצרת בית מחומרים טבעיים
מתכון פשוט, קליל וטעים של רויטל אדמוני, כוכבת בית ספר לשפים מתחילים
זמן הכנה: 10 דקות להכנה עצמה ועוד כ-3 שעות להקפאה
כלים: בלנדר וכלי להכנת קרטיבים
מצרכים ל-4 מנות:
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי, פרווה
3/4 כוס חלב שקדים
1/2 כוס קשיו לא קלוי
1/2 1 כפות שמן קוקוס
2-3 כפות סוכר קנים אורגני
5 פולי קקאו שלמים, לא קלויים (לא חובה)
3 כוסות קרח
200 גר' פירות קפואים: תותים, בננות. מנגו וכדו'
הוראות הכנה:
- טוחנים את כל המרכיבים מלבד הקרח והשוקולד צ'יפס בבלנדר חזק מאוד, עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
- מוסיפים את הקרח וטוחנים תוך כדי דחיסה עד שמתקבלת גלידה רכה.
- מערבבים פנימה בעזרת כף את השוקולד צ'יפס והפירות
- מכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות