סלט סובה סובה, בטטה ואדממה
מתכון קייצי מרענן מהשף של מסעדת טאטאמי, סלט סובה סובה על טהרת הטריות והטבע. המתכון הוא למנה אחת
מה צריך:
קערת ערבוב, כף ערבוב, קופסא לאחסון, סיר חליטות, תנור+ מגשי אפייה לבטטה.
מצרכים:
150 גרם בטטה אפויה חתוכה ל'סירות' לאורך ולאחר מכן ל'משולשים' של 2 ס"מ.
20 גרם בצל ירוק חתוך ל'אלכסונים' של חצי ס"מ.
50 גרם אדממה קלוף.
50 גרם שעועית ירוקה (מופשרת).
150 גרם אטריות סובה (מבושלות לפי הוראות היצרן).
50 גרם רוטב סויה מתוקה להשריית האטריות +25 לתיבול סופי.
חומרים להגשה:
10 גרם שומשום שחור קלוי.
אופן ההכנה:
מערבבים את אטריות הסובה עם 50 גרם רוטב סויה, כשעתיים לפני ההגשה ושומרים בקירור.
הצעת הגשה:
מערבבים את כל חומרי הסלט, מניחים בצלחת הגשה ומפזרים שומשום שחור מעל.
ריקי ממן
10/08/2015מתכון מדהים מנה קלה לקיץ פשוט כיפית