פשטידת תירס מהירה

כשאתם צריכים ארוחה מהירה, קלה ומנחמת, פשטידת תירס מהירה היא התשובה! פשטידה זהובה ורכה זו, עם מתיקות עדינה של גרגירי תירס וקראסט פריך, מושלמת לכל ארוחה – בין אם זה בראנץ' מפנק, תוספת כיפית לארוחת ערב, או סתם כשמתחשק לכם משהו טעים בלי יותר מדי מאמץ. היא מתאפיינת במינימום עבודה ובמקסימום טעם, ומתאימה בול לימים עמוסים כשרוצים מנה ביתית וטעימה בכמה דקות עבודה.
רכיבים:
2 סנדוויצ'ים של תירס קפוא (או טרי)
3 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כוס פטריות קצוצות (לא חובה)
שמן לטיגון
הוראות הכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן על חום בינוני.
בקערה, מערבבים את התירס, הביצים, קמח, גבינה, מלח, פלפל וסודה לשתייה.
אם רוצים, מוסיפים גם את הפטריות הקצוצות לתערובת.
יוצקים כפות מהתערובת למחבת ומבשלים עד שהפשטידה מזהיבה מכל צד (בערך 3-4 דקות).
מסננים על נייר סופג והולכים לצד סלט או יוגורט.
בתיאבון!