אוכל

פסטייה פירות יבשים – טעמי ט"ו בשבט

מהמתכונים המופלאים שיוצרים יצירה נהדרת שכל כך קלה להכנה. רשת קפה גרג מציעה לרגל חגיגות טו בשבט, מתכון פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך.

חומרים למלית – 20 יחידות:

150 גרם בצל קצוץ

200 גרם פטריות קצוצות

300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

200 גרם גבינת פטה מגורדת

30 גרם חמוציות

30 גרם צימוקים

30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים

30 גרם אגוזי מלך קצוצים

(אפשר לשחק עם  הפירות היבשים איך שאוהבים  להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים )

כפית קינמון

שליש כוס סילאן

 

חומרים להכנת הסיגר:

חבילת עלי סיגר

חצי כוס קמח

כוס מים

 

אופן הכנה:

ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות ,מערבבים את שאר  המרכיבים בקערה  טועמים  ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן )

מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"

 

אופן הגלגול :לשים 40 גרם בחלק  הקרוב אליך לרוחב כל העלה  2ס"מ מהקצה .לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים, לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש

מטגנים  ומעבירים לצלחת הגשה  ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם

 

 

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים