פסטה פסטו מהירה: טעמים נהדרים בארבעה מרכיבים!

פסטה פסטו מהירה עם בזיליקום
לכולם יש ימים עמוסים, ולכן הפסטה פסטו הזו היא מושלמת! היא מהירה, פשוטה וטעימה.
מצרכים:
250 גרם פסטה (ספגטי או פנה)
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
50 גרם פקאנים קלויים (או אגוזי מלך)
2 שיני שום
100 מ"ל שמן זית
50 גרם גבינת פרמזן מגורר
שטח מלח וטחן לפי טעם
הוראות הכנה:
להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף מלח ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, הכניסו למעבד מזון את הבזיליקום, פקאנים, שום, שמן זית ומעט מלח.
עבדו את התערובת עד שהיא חלקה וקצת גרגרתית. אם התערובת סמיכה מדי, ניתן להוסיף עוד מעט שמן זית.
כאשר הפסטה מוכנה, סננו אותה והחזירו לסיר.
הוסיפו את הפסטו שהכנתם לפסטה וערבבו היטב עד שהפסטה מצופה.
פזרו גבינת פרמזן מעל והגישו מיד. בתיאבון!