ברגע על הצלחת

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

מנה טעימה וקלה להכנה שמתאימה לכל המשפחה!

מרכיבים:

    • 250 גרם פסטה (כגון פנה או ספגטי)

 

    • 200 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות

 

    • 1 בצל קטן, קצוץ דק

 

    • 2 שיניים שום, קצוצות

 

    • 200 מ"ל שמנת מתוקה

 

    • 2 כפות שמן זית

 

    • מלח ופלפל לפי הטעם

 

    • גבינת פרמזן מגוררת להגשה (אופציונלי)

 

 

הוראות הכנה:

 

    1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.

 

    1. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים על חום בינוני עד שהבצל שקוף.

 

    1. מוסיפים את שיני השום הקצוצות ולטגן עוד דקה עד שהשום מתרכך.

 

    1. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן רכות ומעט מוזהבות.

 

    1. יוצקים את השמנת המתוקה למחבת, מערבבים, ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

 

    1. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, מערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב. מגישים עם גבינת פרמזן בהתאם לרצון.

 

 

בתיאבון!

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

ברגע על הצלחת

טעים, בריא ומפנק: סלט טונה עם גרגרי חומוס שמשדרג כל ארוחה

סלט טונה עם גרגרי חומוס סלט טונה עם גרגרי חומוס הוא מנה קלה ובריאה שמתאימה לכל שעה ביום.   מרכיבים:
ברגע על הצלחת

הפתרון המושלם: אורז מוקפץ עם ירקות קפואים – מתכון מהיר וזמין!

אורז מוקפץ עם ירקות קפואים מתכון קל ופשוט להכנה, מושלם לארוחה מהירה ובריאה. רכיבים: – 2 כוסות אורז מבושל –
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים