פסטה ברוטב שמנת ופטריות

מנה טעימה וקלה להכנה שמתאימה לכל המשפחה!
מרכיבים:
-
- 250 גרם פסטה (כגון פנה או ספגטי)
-
- 200 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
-
- 1 בצל קטן, קצוץ דק
-
- 2 שיניים שום, קצוצות
-
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
-
- 2 כפות שמן זית
-
- מלח ופלפל לפי הטעם
-
- גבינת פרמזן מגוררת להגשה (אופציונלי)
הוראות הכנה:
-
- מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
-
- במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים על חום בינוני עד שהבצל שקוף.
-
- מוסיפים את שיני השום הקצוצות ולטגן עוד דקה עד שהשום מתרכך.
-
- מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן רכות ומעט מוזהבות.
-
- יוצקים את השמנת המתוקה למחבת, מערבבים, ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, מערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב. מגישים עם גבינת פרמזן בהתאם לרצון.
בתיאבון!