אוכל

סלט תפוח ונבטים

סלט תפוח ונבטים מרענן ועשיר בטעמים וטריות, מתאים לכל אירוח חגיגי בתקופת החגים ובכלל

באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

4 מנות – מנה = מנת שומן

מצרכים:

  • חבילת נבטים סיניים שטופים
  • 1/2 קולרבי חתוך לגפרורים
  • גזר חתוך לגפרורים
  • תפוח ירוק חתוך לגפרורים
  • צרור עירית קצוצה
  • 20 בוטנים קצוצים
  • 3 כפות גרגרי רימון לפיזור על הסלט

מצרכים לרוטב:

  • כפית שמן שומשום
  • כפית שמן זית
  • כף רוטב סויה
  • מיץ מ־1/2 לימון
  • מעט מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. מערבבים את רכיבי הרוטב בצנצנת.
לפני ההגשה שופכים את הרוטב מעל הסלט, מפזרים את גרגירי הרימון ומערבבים היטב.

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים