מרק תירס סמיך וטעים במיוחד ב-10 דקות

מרק תירס זה פשוט ומהיר להכנה, מושלם לארוחה קלה ובריאה.
רכיבים:
2 קופסאות תירס (כל קופסה 400 גרם)
1 בצל קטן קצוץ
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים
1 כוס חלב
מלח ופלפל לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה לקישוט (אופציונלי)
הוראות הכנה:
בסיר גדול, חממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד שהבצל רך וזהוב.
לסיר מוסיפים את התירס, מים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
מבשלים על חום נמוך כ-5 דקות.
בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את המרק עד עמידות חלקה.
מוסיפים את החלב ומערבבים. מחממים עוד 2-3 דקות.
מגישים בקערות ומקשטים בפטרוזיליה במידת הצורך. בתיאבון!