מרק קר של יוגורט ומלפפונים

מרק קר של יוגורט ומלפפונים, מתכוננים לקיץ עם מתכון מרענן
זהו מרק טעים ורענן, מושלם לימים חמים.
מרכיבים:
– 2 כוסות יוגורט טבעי
– 1 מלפן בינוני, קלוף וקצוץ דק
– 1 קוביית שום קטנה, קצוצה (או לפי הטעם)
– 1/2 כוס מים קרים
– 1/4 כוס שמן זית
– 1/2 כפית מלח
– 1/4 כפית פפריקה (אופציונלי)
– עלי נענע קצוצים (לקישוט)
הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה, לשפוך את היוגורט ולהוסיף את המים הקרים. לערבב היטב.
2. להוסיף את המלפפון הקצוץ והשום הקצוץ לתערובת היוגורט.
3. להוסיף את שמן הזית, המלח והפפריקה ולערבב שוב עד שהתערובת אחידה.
4. לטעום ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
5. להניח במקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה.
6. לפני ההגשה, לקשט עם עלי הנענע הקצוצים.
בתיאבון!