מג’דרה פשוטה להכנה: מתכון קל ונפלא עם עדשים ירוקות

מגʼדרה פשוטה עם עדשים ירוקות
מגʼדרה היא מנה טעימה ופשוטה להכנה, מושלמת לארוחה קלה ומהירה.
רכיבים:
– 1 כוס עדשים ירוקות
– 1 כוס אורז
– 2 כוסות מים
– 1 בצל קטן, קצוץ
– 2 כפות שמן זית
– 1 כפית כמון
– מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה:
1. שטוף את העדשים והאורז היטב במים קרים.
2. חם שמן זית בסיר על חום בינוני והוסף את הבצל הקצוץ. טגן עד שהבצל מתרכך.
3. הוסף את העדשים לסיר וטגן יחד עם הבצל למשך כ-2 דקות.
4. הוסף את האורז, המים, הכמון, מלח ופלפל. ערבב היטב.
5. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את הסיר ונותנים לזה להתבשל כ-20 דקות, עד שהאורז והעדשים רכים.
6. ערבב מעט לפני ההגשה וטעום שוב אם צריך מלח או תבלינים נוספים.
בתיאבון!