לחם בננה מועשר בחלבון – טעים ובריא
לחם בננה (12 פרוסות)
- תבנית אינגליש קייק רחבה
מרכיבים:
2 כפות מדידה אבקת חלבון
1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין
2 בננות בשלות
2 ביצים L
80 מ"ל מים
75 מ"ל שמן זית
75 מ"ל סירופ מייפל
225 גרם קמח מלא
1 כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית קינמון
תוספות: שברי אגוזים מלך
טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים
אופן הכנה:
- בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
- להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
- בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
- לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
- להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
- למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות.
- לצנן מעט ולאכול.