לביבות תפוחי אדמה מהירות

לביבות תפוחי אדמה מהירות
מתכון פשוט וטעים להכנת לביבות תפוחי אדמה שיכולות להיאכל בכל זמן!
מצרכים:
– 4 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים
– 1 תפוח עץ קטן מגורר (לא חובה)
– 1 בצל קטן קצוץ דק
– 2 ביצים
– 1/2 כוס קמח
– 1/2 כפית מלח
– 1/4 כפית פלפל שחור
– שמן לטיגון
הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה, לערבב את תפוחי האדמה המגורדים עם תפוח העץ (אם משתמשים) והבצל הקצוץ.
2. להוסיף את הביצים, הקמח, המלח והפלפל ולערבב היטב עד שהתערובת אחידה.
3. לחמם שמן במחבת על חום בינוני.
4. לקחת כף מהתערובת ולהניח במחבת, לשטח את הלביבות בעזרת כף.
5. לטגן כל לביבה כ-3-4 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
6. להניח על נייר סופג לספוג שמן מיותר ולהגיש חם.
בתיאבון!