לביבות בטטה מהירות הכנה

מחפשים נשנוש טעים, מזין וקל להכנה? הגעתם למקום הנכון! לביבות בטטה הן פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה,
תוספת מפנקת או סתם כשמתחשק משהו מיוחד.
המתכון הזה הוא כל כך מהיר, שתוך דקות ספורות תוכלו ליהנות מלביבות זהובות וריחניות שישאירו אתכם עם טעם של עוד. בואו נתחיל!
מצרכים:
2 בטטות בינוניות
1 ביצה
½ כוס קמח
1 בצל קטן, קצוץ דק
½ כפית מלח
½ כפית כמון
½ כפית אבקת סודה
שמן לטיגון
הוראות הכנה:
קלפו את הבטטות וחיתכו אותם לקוביות קטנות.
תבשילו את הבטטות במים רותחים עד שהן רכות, קחו כ-15 דקות. לאחר מכן סננו וטחנו לפירה.
הוסיפו את הביצה, קמח, בצל, מלח, כמון ואבקת סודה לפירה וערבבו היטב עד שמתקבל תערובת אחידה.
חממו שמן במחבת על חום בינוני.
קחו ככף מהתערובת ושטחו על המחבת לטבעת. טיגנו 3-4 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.
הגישו חם עם רוטב שאתם אוהבים לדוגמה: רוטב יוגורט קריר ומרענן עם קצת שום כתוש ועירית קצוצה יוצר איזון נהדר למתיקות של הבטטה.
אם אתם מחפשים משהו יותר פיקנטי, מטבל סרירצ'ה מיונז ייתן קיק עדין וטעים. לאוהבי המתיקות המעודנת, טפטוף של מייפל אמיתי או רוטב צ'ילי מתוק
יכולים להוסיף טוויסט מעניין. אל תשכחו גם את הקלאסיקה הנצחית – שמנת חמוצה פשוטה וטעימה תמיד עובדת מצוין! נסו את השילובים האהובים עליכם ותיהנו מכל ביס!
בתיאבון!