טורטיה ממולאת בחזה עוף ואבוקדו

מתכון טעים ומהיר להכנת טורטיה ממולאת בחזה עוף ואבוקדו, מושלם לארוחה קלה.
מצרכים:
2 טורטיות
200 גרם חזה עוף, מבושל וחתוך לקוביות או רצועות דקות
1 אבוקדו, חתוך לקוביות
1/2 כוס מוצרלה מגורדת
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
עלי חסה לקישוט (אופציונלי)
הוראות הכנה:
מחממים טוסטר או מחבת על חום בינוני.
בקערה, מערבבים את חזה העוף, אבוקדו, מוצרלה, מלח, פלפל ולימון עד שהתכולה מתאחדת.
מניחים חצי מכמות המילוי על טורטיה אחת, מקפלים חצי מהטורטיה מעל המילוי.
מניחים את הטורטיה הממולאת במחבת או בטוסטר למשך 2-3 דקות, עד שהטורטיה מתהדקת והגבינה נמסה.
חוזרים על הפעולה עם הטורטיה השנייה.
חותכים את הטורטיות למשולשים ומקשטים בעליי חסה אם רוצים. תהנו!