בורקס ביתי ממולא בגבינה

בורקס ביתי ממולא בגבינה הוא מנה קלה ופשוטה שישמח את כל המשפחה.
ניתן לעבד כרולדה, משולשים, שבלולים – מנה טעימה בכל צורה של הגשה
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים (400 גרם)
200 גרם גבינת פטה או גבינה בולגרית
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
1 ביצה (להברשה)
שומשום (לקישוט)
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח, חתכו ל-6 ריבועים שווים.
בקערה, מערבבים את גבינת הפטה עם גבינת המוצרלה, הוסיפו כמון אם רוצים.
על כל ריבוע בצק, מניחים 1-2 כפות מתערובת הגבינות ומקפלים ליצירת צורת משולש.
מהדקים את הקצוות היטב, ואז מברישים את הבורקס בביצה ומפזרים שומשום מעל.
מניחים את הבורקסים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20-25 דקות עד שהבורקסים מזהיבים.
בתיאבון!