ארוחת מאכלי קדרה חורפית למען חדר המיון של המרכז הרפואי הלל יפה
ביום שני ה-4 בדצמבר בשעה 19:30, יתקיים האירוע השנתי של עמותת ידידי המרכז הרפואי הלל יפה.
במרכז האירוע, שיערך ב'כוכב הים' קיסריה, ארבעה שפים: ארז קומרובסקי, האיש שהמציא את 'לחם ארז' והיום בעלים של קייטרינג איכותי, אורי ירמיאס, הבעלים והשף של מסעדת אורי בורי בעכו, עמוס שיאון השף והבעלים של הלנה בנמל וד"ר נוף עתאמנה איסמעיל, זוכת מאסטר שף 2014, שפית ויועצת קולינרית.
הארבעה יכינו את הארוחה הייחודית למאות משתתפי האירוע – ארוחת מאכלי קדרה חורפית, כשרה ומחממת, כיאה לערב התרמה המתוכנן לחודש דצמבר.
כל הארבעה, וגם מנחת האירוע, אשת הקולינריה הילה אלפרט, ובעלי אולם האירועים 'כוכב הים' – התנדבו למשימה.
זהו האירוע השנתי של עמותת ידידי המרכז הרפואי הלל יפה, מתכוונת לגייס תרומות בסך מחצית מעלותו הכוללת בסך שישה מיליון שקלים לשיפוץ ושדרוג המחלקה לרפואה דחופה (חדר מיון) של בית החולים, מחלקה המעניקה שירותים לכ-450,000 תושבי האזור.
החגיגה 'מבשלים אירוע' פתוחה לכולם, וניתן עדין להשיג כרטיסים. מחיר כרטיס – 600 שקלים לאדם – תרומה לשיפוץ ושדרוג מערך המיון של בית החולים. הכרטיס מזכה בכניסה לאירוע ובארוחת ערב מלאה ומופלאה שיבשלו ארבעת השפים ובהופעה של הזמרת מאיה רוטמן. תרומות גדולות יותר – יתקבלו כמובן בברכה.
לרכישת כרטיסים ישירות באתר האירוע www.tixwise.co.il/he/yedidim
כל התרומות מוכרות עפ"י סעיף 46 א'
לפרטים נוספים או לתרומה ישירה – דקלה רוזנפלד בטלפון 052-6157221 או במייל diklar@hy.health.gov.il