אוכל

סלט בורגול ועדשים

מרכיבים

100 גרם בורגול גס

100 גרם עדשים שחורים

100 ג'ר בטטה בקוביות של 1 ס"מ

unnamed111-1024x683 סלט בורגול ועדשים
צילום: אסף לוי
 2 עגבניות קצוצות
2 מלפפונים קצוצים
1/2 בצל
3 כפות סילאן
חצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פקאן מסוכר
2 כפות חמוציות
200 ג'ר פטה מעודנת
מעט מלח
מעט פלפל

אופן הכנה:

לבשל את העדשים כ-22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה אופים בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול להשרות עם כ-100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.

לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן. את הגבינה מגרדים בפומפייה גסה ולמעלה מקשטים עם פקאן מסוכר.

בתאבון!

המתכון באדיבות רשת קפה גרג

 

 

מערכת השרון הצפוני

About Author

יש לך מה להגיד על הכתבה? אפשר לצרף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

אוכל

אוזני המן מלוחות במילוי גבינות

מתכון מיוחד, שבשינוי צורה מאוזן המן למאפה מתאים לא רק לפורים. קל ופשוט להכנה
אוכל

עוגת גזר ותבלינים

עוגת בריאות כשרה לפסח בעלת טעם ומרקם מעודן
ניתן ליצור איתנו קשר בערוצים הבאים