סלט בורגול ועדשים
מרכיבים
100 גרם בורגול גס
100 גרם עדשים שחורים
100 ג'ר בטטה בקוביות של 1 ס"מ
2 עגבניות קצוצות
2 מלפפונים קצוצים
1/2 בצל
3 כפות סילאן
חצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פקאן מסוכר
2 כפות חמוציות
200 ג'ר פטה מעודנת
מעט מלח
מעט פלפל
אופן הכנה:
לבשל את העדשים כ-22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה אופים בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול להשרות עם כ-100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.
לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן. את הגבינה מגרדים בפומפייה גסה ולמעלה מקשטים עם פקאן מסוכר.
בתאבון!
המתכון באדיבות רשת קפה גרג