מוקפץ טופו וירקות ברוטב סויה

מוקפץ טופו וירקות ברוטב סויה, מנה זו קלה ומלאת טעמים, מושלמת לארוחה מהירה ובריאה.
מצרכים:
300 גרם טופו
1 גזר בינוני, פרוס דק
1 קישוא בינוני, חתוך לקוביות
1 פפריקה (פילפל אדום), חתוך לרצועות
1 בצל בינוני, קצוץ
3 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
1 שן שום, קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה:
לחתוך את הטופו לקוביות ולפרוס אותו על מגבת כדי לספוג את הנוזלים.
לחמם את 1 כף שמן זית במחבת על חום גבוה ולהניח את הטופו. לטגן עד שישחימו מכל הצדדים, כ-5-7 דקות. להוציא את הטופו מהמחבת ולשים בצד.
באותה מחבת, להוסיף את יתרת שמן הזית ובצל קצוץ. לטגן עד שהבצל נהיה שקוף.
להוסיף את הגזר, הקישוא, הפפריקה והשום.לטגן את הירקות במשך כ-5 דקות, עד שהם מתרככים.
להחזיר את הטופו למחבת, ולהוסיף את רוטב הסויה. לערבב כל היטב ולבשל עוד 2-3 דקות.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהגיש חם.